I mer än 60 år har Bals producerat CEE-don och ligger i framkanten gällande form, funktion, design och har en utmärkt kvalitet med tillverkning i Tyskland. Donen är robusta, tåliga, snabbmonterade och väldigt smidiga att använda.

Med Bals nya CEE-don i serien INNOLINQ har man tagit utvecklingen ett steg längre. INNOLINQ-serien är gjorda av återvinningsbara material och är helt och hållet blyfria. Produkterna är förbättrad på många punkter och du känner det i varje detalj – ny design, förbättrad ergonomi, maximal stabilitet, större kontaktytor samt minskade plugg- och dragkrafter. CEE-donen finns som stickproppar, skarvuttag, vägguttag och väggintag. Till att börja med finns 3- och 5-poliga don och i både 16A och 32A. I Bals sortiment finns självklart andra varianter med antalet poler och högre märkström.

100% blyfritt – hållbar produktion och framtidssäkrad

INNOLINQ-serien innehåller inget bly eller andra farliga ämnen för miljön eller hälsan samt tillverkas av endast återvinningsbara material.

Helt ny design

Med INNOLINQ har Bals förbättrat sin pålitliga snabbanslutning QUICK-CONNECT, används sig av MULTI-GRIP för att klara ett brett kabelspann och samtidigt få en integrerad dragavlastning samt förbättrat produkten med den nya KONTEX-ULTRA tekniken. Du känner det i varje detalj – nya designen, förbättrad ergonomi, maximal stabilitet, större kontaktytor samt minskade plugg- och dragkrafter.

 

Se produkterna här!   https://www.elektroskandia.se/s?s=innolinq