Med Cobby LED-list kan du skapa indirekt belysning för att exempelvis lysa upp köksbänkar eller skåp. Snabbanslutningar och tillbehör gör LED-listen flexibel och enkel att installera.

Cobby LED-list är en premiumprodukt där COB-tekniken ger jämn belysning utan punkteffekter. Cobby 12V-listen kan klippas var 2,5 cm och levereras med 2 m startkablar med snabbanslutning. Snabbanslutningen är noggrant utvald för att undvika glappkontakt och kläms åt med hjälp av en tång för att få kontakt med LED-listens kontaktpunkter. Medföljande kablar 2x2m är i neutral vit färg istället för den vanliga röd/svarta som är vanlig för liknande produkter.

Snabbanslutningar och ljuslisten som finns i förpackningen ger möjlighet att använda listen i sin helhet eller dela upp den i två delar. Om du behöver koppla ihop flera längder eller dela upp listen i fler än 2 delar finns ett tillbehörskit (artikel: COB12/24-8mm) som ger kopplingsmöjligheter för de flesta behov. I Designlights sortiment finns även tillbehör som 12V transformatorer och aluminiumprofiler med täcklock.

Läs mer om Cobby, och köp här