Milli är en serie armatur med en optik för maximal belysningskomfort med avseende på avbländning och ljusfördelning. Milli finns i tre varianter.

Milli infälld- med en specifik ljusteknik en kombination av lins- och reflektorteknik, en mekaniska avskärmning som ger en tydligare avbländning men med bibehållen effektivitet. Ett bättre alternativ än en LED-platta. Monteras i undertak med synlig T-profil 600×600 mm.

 

 


Milli S Pendel-
slimmad pendelarmatur med en konkav profil i stilren design. Armaturen är optimerad som arbetsplatsarmatur på kontor, i klassrum och liknande miljöer. En mycket god ljuskvalitet fås med en direkt och indirekt ljusfördelning i kombination med hög färgåtergivning, Ra>90 som standard. Milli S går att få med två olika optiker, prisma (MP) alt. en kombinerad lins- och reflektorteknik (DP).

Milli Pendel– har en minimalistisk design med välbalanserade proportioner. Armaturen är optimerad som arbetsplatsarmatur på kontor, i klassrum och liknande miljöer. En kombinerad lins- och reflektorteknik ger en mycket bra avbländning av det direkta ljuset och tillsammans med en opal diffusor för det indirekta ljuset uppnås ett mycket lågt UGR-värde.

Utbytbara LED-moduler
Mill infälld och Milli S Pendel har utbytbara LED-moduler. Även drivdonen är lätt att komma åt och ersätta. Det gör att det går att återanvända Milli. På så sätt bidrar vi gemensamt till att minska belastningen på jordens resurser för en hållbar framtid.

 

 

Milli Connected
Alla Milli finns i varianter med trådlös styrning, Philips sensor EasyAir som styrs trådlöst via MasterConnect App. Sensorn har bl a närvarodetektering och dagsljuskontroll för maximal energibesparing.

  • Appen förenklar ändringar i efterhand av inställningar i styrningen.
  • Ingen extra kabeldragning av styrtrådar mellan armaturer, spar installationstid.
  • Andra trådlösa styrsystem kan levereras på begäran.

Läs mer om alla Milli armaturer med trådlös styrning
Läs mer om hela Milli-serien