Cube X-serien erbjuder små kraftfulla radiomottagare med användarvänlighet och flexibilitet i fokus. Med inbyggd Bluetooth-teknik ger dessa mottagare smidig accesshantering för både installatörer och slutkunder.

För slutkunden innebär Cube X möjligheten att styra mottagaren med både mobilen (i appen UserCube) och fjärrkontroll. Den här möjligheten är särskilt uppskattad om Cube X ska användas som smart komplement till ett äldre passersystem till exempel. Att övergå till digitala nycklar kan väcka oro hos framför allt äldre personer. Då är det en snygg lösning att kunna erbjuda fjärrkontroll och mobilöppning, och att de som önskar kan behålla sina fysiska nycklar.
Användningsområdena är många och omfattar inte bara ovan exempel utan Cube X kan såklart appliceras på allt från individuella utrymmen som soprum och tvättstugor till tillgänglighetsanpassning i skolor. Cube X kan användas för att styra annat än dörrar också, såsom hissar, jalusier, belysning och mycket mer – endast fantasin sätter gränser!

Smidig accesshantering

• Med den kostnadsfria InstallerCube-appen kan du enkelt programmera Cube X och hantera upp till 250 sändare och 100 smartphone-användare
i din mobil.

• Anpassa reläutgångens beteende efter behov, namnge alla enheter och sätt räckvidd på fjärrkontrollerna. Med möjligheten att sätta räckvidd
kan du ha en enkanalssändare och öppna en mottagare i taget, perfekt vid tillgänglighetsanpassning.

• Du kan också programmera in en NFC-sticker i en mottagare. När användaren har olåst mobil sänder UserCube-appen en öppningssignal.

Högsta säkerhet

Med vårt trådlösa sortiment kan du alltid känna dig trygg. Signalen mellan radiosändaren och radiomottagaren är krypterad med 64-bitars KeeLoq® Hopping Code, vilket garanterar högsta säkerhet. Med enkel installation och oändliga användningsområden är Cube X det självklara valet för modern accesshantering i alla tänkbara applikationer.

Länk till produkter i webbkatalog här!