Välj en sida

Hexatronic InOne Solution är ett hybridsystem för applikationer som 5G, säkerhet och smarta städer. En pålitlig kombination av el och fiber i samma kabel till lägsta möjlig pris. InOne mikrohybrid är det ideala systemet för platser där lokal ström inte är tillgänglig, tillförlitlig eller där den kontrolleras av andra.

 • Snabb installation
  Snabb och smidig implementering genom att blåsa InOne på plats i mikrodukter.
 • Minskade kostnader
  Nå besparingar på mellan 50 och 70% av den totala projektkostnaden genom att installera både el och fiber i samma rör, eller i befintliga dukter.
 • Full kontroll över strömmen
  Säkra dina enheter genom att tillhandahålla egen ström tillsammans med fibern.
 • Redundans och flexibilitet
  Slut nätverksringarna för att skapa redundans. InOne stöder alla nätverkstopologier.

InOne – en lösning för många applikationer

InOne kan användas för en mängd olika applikationer som 5G, accesspunkter för WLAN, smarta städer, IoT, övervakningssystem och mycket mer.

Fast trådlös åtkomst

Distribution av 5G FWA involverar avancerad planering och optimering av nätverkstäckning för radioaccess och anslutningar för både fiberaccessnätverk och kraftnätverk. InOne kombinerar två nätverk till ett vilket minskar komplexiteten och totalkostnaden drastiskt.

WLAN-täckning

Offentliga accesspunkter för WLAN drar nytta av den utökade räckvidden för PoE genom InOne-systemets PoE-förlängare. Ett enda InOne-system kan överföra tillräckligt med ström för flera seriekopplade åtkomstpunkter för WLAN över avstånd på 1000 m eller mer.

Säkerhets- och övervakningskameror

För kritiska applikationer inom säkerhet ger möjligheten att äga och kontrollera din egen ström en ny dimension av trygghet. Du slipper oroa dig för lokala strömavbrott, underhåll av UPS-batterier eller liknande.

Ett komplett system

Systemet Hexatronic InOne innehåller alla komponenter som behövs för säker överföring av kraft och fiber. Upptäck våra relaterade produkter och deras fördelar.

Hybrid distributionsnod

Konverterar 230VAC till hög effekt, men säker 110VDC överföring. Hexatronic Fiber-brickor och Power-brickor används för att skarva mot hybridkabeln.

Hybrid termineringspanel

Miniatyrpaneler som kombinerar terminering av kraft och fiber på en enda enhet för enkel anslutning. Finns för DIN-skena eller 19” rackmontering.

Luftblåst mikrokabel för el och fiber

Ett komplett sortiment av kablar för luftblåst mikrokanalinstallation eller inomhusinstallation. För avstånd upp till 2000 m. Inomhuskablar är halogenfria och flamskyddade enligt CE Dca.

Hybrid accessnod

Denna slutanvändaranslutningspunkt kan även förses med en hanterbar PoE-switch för enkel anslutning av 1-4 WLAN-accesspunkter, säkerhetskameror etc.

Mer kunskap

Intro till InOne

Se den här korta introduktionen för att ta reda på hur InOne Hybrid Power and Fiber System kan uppnå hög säkerhet och redundans för dina kritiska enheter, samtidigt som du sparar mer än 50% av kostnaden för infrastruktur.

Klicka här för at se introduktionen.

InOne – optimerar två system till ett

Ayla Oasis Development Company i Jordanien letade efter ett perimeter CCTV-säkerhetssystem och stod inför utmaningar med projektets storlek och deras krav på minsta möjliga störning av infrastrukturen. InOne presenterades och de insåg att det var till stor nytta när man optimerar två system till ett, för kostnadsbesparingar och minsta störning av infrastrukturen.

Klicka här för att se implementationen hos Ayla Oasis Development Company.

Klicka här för att se produkterna