Välj en sida

Energizer – den världsledande batteritillverkaren

Under 1896 lanserade Energizer världens första konsumentbatteri. Sedan dess har vi fortsatt att lansera nya innovationer och idag finns vi i 160 länder världen över. Våra batterier är av hög kvalitet och är laddade med pålitlig energi för när du behöver det som mest.

Innovationer finns i vårt DNA och alla våra produkter tas fram med fokus på människor och vår planet. För oss handlar hållbarhet om att göra de rätta sakerna – exempelvis att använda ny teknik och bättre avfallshantering i våra produktionsanläggningar och att övergå till PVC-fritt och återvunnet förpackningsmaterial. Det är viktigt att vi alla väljer batterier med omsorg – mer energi per battericell vilket ger mindre avfall.

Välj rätt Energizerbatteri

 

För att få mest möjligt ut av dina batterier i förhållande till både pengar och miljö – välj rätt batteriteknologi till dina produkter:la

Alkalinebatterier: Passar de allra flesta apparater och ger långvarig energi i apparater som du använder dagligen, såsom ficklampor och tv-kontroller.

Lithiumbatterier är idealiska för att ge hög energi över lång tid och passar bra i produkter som kräver mer, exempelvis i elektikerns pannlampa som kräver starkt ljus hela arbetsdagen. Lithium klarar extrema temperaturer och fungerar lika bra i +40 till -60 grader.

Nickelmetallhydrid (uppladdningsbara) är våra mest ekonomiska batterier som har mindre påverkan på miljön. Batterierna kan laddas upp hundratals gånger och ger långvarig energi.

Se vårt sortiment här