Välj en sida

Schneider Electric lanserar KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro – två helt nya användargränssnitt inom KNX. Med ett användarvänligt gränssnitt blir det nu lättare att reglera flera komfortfunktioner i ett rum, bland annat belysning, rumstemperatur och solavskärmning.

När det gäller designen är utformningen av KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro baserad på högkvalitativa material, snygga färger och elegant design.

KNX Multitouch Pro har en pekskärm som gör det enkelt att kontrollera funktioner som temperatur, belysning och solavskärmning. Den kombinerar den funktionella mångsidigheten hos en rumstermostat och multitryckknapp, med det intuitiva gränssnittet som känns igen från en smartphone eller surfplatta. Användaren styr funktionerna genom att svepa på touchdisplayen. Det finns två val av gränssnitt: vertikalt eller roterande, eller en kombination av båda. Detta innebär att utseendet på skärmen alltid är optimerat utifrån användarens behov.

KNX Tryckknapp Pro kan konfigureras för en, två tre eller fyra funktioner för styrning av belysning och solavskärmning vilket innebär att användaren, i en kombination med KNX Multitouch Pro, har en komplett lösning för intuitiv och flexibel rumstyrning. Bekvämligheten och flexibiliteten hos KNX Multitouch Pro återfinns hos KNX Tryckknapp Pro, som också helt saknar individuella knappar. Manöverytan smälter väl in i ramen så att användargränssnitt och ram bildar en harmonisk enhet.

Till webbshop >

Till katalog >