Välj en sida

Med sina 4600 Lumen förvandlar W6r natt till dag och gör det möjligt att utföra arbeten på de mörkaste platserna – när som helst under dygnet.

Denna arbetsbelysning erbjuder unik mångsidighet med sina 180° roterbara ljuspaneler och 90° justerbart handtag. W6r kan till och med tändas i två riktningar samtidigt, vilket gör det möjligt att lysa upp även stora rum med enbart denna arbetsbelysning. Det starka Li-Ion-batteriet har också en powerbank-funktion med inbyggt USB-uttag och batteriet laddas separat via medföljande laddkabel.

Om extremt lång brinntid efterfrågas eller när batteriet påverkas av yttre förhållanden såsom kyla mm. så finns extra batteri som tillbehör.

Vill man ha mer ljus uppifrån så finns det stativ att komplettera denna lampa med. Stativet passar alla Suprabeams arbetslampor i W-serien.

Brinntiden på W6r är följande: Maxläge: 2tim 15min, Hög: 3tim 30min, Medium: 7tim Låg 14t

W6r är konstruerad i en förstärkt plastkomposition, vilket gör denna arbetsbelysning perfekt för de flesta arbetsplatser. Dessutom har W6r en IP54-klassificering som gör den damm- och vattentät.

 

Se mer om belysningen här

 

Behöver du mer ljus uppifrån? Detta stativ löser det problemet! Till stativet här

 

Extra batteri med USB 5V/2A out.(5200mAh / 14.4V inkl. intern laddning), se artikeln här.