Välj en sida

Det är i köket livet pågår och där vi samlas runt måltider för att skynda vidare eller för att koppla av. Vår moderna, aktiva livsstil kräver en miljö som är anpassad efter vårt sätt att leva. Låt oss därför presentera den självrengörande multifunktionsugnen som inte bara är snygg och funktionell utan även energismart.

Att välja vitvaror handlar för dagens medvetna konsumenter om att en rad kriterier ska vara uppfyllda. Utöver funktion, design och pris är även klimatpåverkan en viktig faktor. Det har vi på Cylinda tagit fasta på och lanserar nu en självrengörande multifunktionsugn med energinivå A+ – IBU 94 P RFS.

En väldesignad pärla, enkel att använda

I det aktiva, sociala köket krävs en design som tillför både energi och harmoni. Inbyggnadsugnens rena linjer i rostfri design smälter fint in och är anpassad för alla kök. Den placeras på den höjd som passar just ditt hushåll. Via den integrerade LCD-displayen navigerar du enkelt med hjälp av symboler mellan ugnens alla funktioner. Ugnen är byggd på en helt ny plattform, det innebär att den är rymligare och tystare än sin föregångare.

Högpresterande med smarta funktioner

Pyrolytisk rengöring betyder att du genom ett förinställt program ställer in ugnen på 450 grader. Den förbränner fett och smuts mycket effektivt och du slipper miljöfarliga kemikalier och hårt skrubbande. Ugnen har varmluft och flera autoprogram, exempelvis pizza-/pajläge och brödjäsning. Att kunna ställa in start och avstängning i förväg är ännu en smart funktion som underlättar i vardagen.

Utdragbara teleskopskenor gör det enkelt och säkert att titta till och hantera din plåt eller ugnsform. Mekaniskt barnlås och värmeisolerande sval ugnslucka med fyra glas är viktiga funktioner för småbarnsfamiljen.

Inte bara matsmart utan även klimatsmart

Multifunktionsugnen är ett bra val för den medvetne konsumenten med genomtänkta energibesparande funktioner. Ugnen har energiklass A+ vilket innebär att den är mycket energieffektiv. De värmeisolerande glasen i ugnsluckan gör att ingen värme läcker ut och utsidan är alltid sval.