Elektroskandia Säkerhet Roadshow 2024

Nu är det äntligen dags! Inspireras av vårt fokus 2024 och få nya insikter på temat: Lös gamla utmaningar på nya sätt!

Vår säkerhetsbransch är i ständig utveckling och vi möter ständigt på nya utmaningar som kräver innovation och kreativitet för framtidens behov av lösningar.

I dag måste vi angripa säkerheten på nya sätt; tänka utanför ramarna och ifrågasätta det redan etablerade. Det kan handla om att kombinera kunskap, kreativitet och se på utmaningar från olika perspektiv. Tekniker som artificiell intelligens, maskininlärning och avancerade dataanalysmetoder gör att vi kan närma oss problem med en precision och hastighet som var otänkbar tidigare, och det ställer nya och andra krav på tillverkning av säkerhetsprodukter.

Under vår Roadshow Säkerhet 2024 får du möjlighet till att förkovra dig djupare inom framtidens kamerasystemlösningar, nyheter och vårt sortiment inomelektrisk låsning, få en större inblick i vårt relativt nya erbjudande inom dörrstängare, dörrautomatiker samt nödutrymning

Besöka oss på Elektroskandias filialer och regioner tillsammans med andra från branschen där vi tillsammans diskuterar och reflekterar kring framtidens utmaningar.

På vissa av våra filialer kommer vi erbjuda ett halvdags-seminarie med mycket spännande innehåll

Alla som förregistrerar sig till vårt event är med och tävlar om ett exklusivt Milwaukee paket

Två lyckliga vinnare dras i slutet av Roadshowen.