Välj en sida

Det är ett välkänt faktum att de flesta känner sig mer motiverade och produktiva när de lyssnar på sina favoritlåtar medan de arbetar. Men om du arbetar i en miljö med buller måste du sätta säkerheten först och använda hörselskydd. Fram tills nu har det ofta inneburit att man fått nöja sig med en ljudkvalitet som sällan motsvarat den musikupplevelse som vi idag är vana vid från hörlurar och headsets gjorda för musiklyssning.

Hellberg introducerar därför sitt hörselskydd Xstream som erbjuder en extremt bra ljudkvalitet tack vare den nya patenterade högtalarkonstruktionen. Headsetet ansluts enkelt och trådlöst via Bluetooth® till din telefon för att du enkelt ska kunna streama din favoritmusik. Med Xstream behöver du inte kompromissa och välja mellan professionellt hörselskydd eller utmärkt ljud.

                  

Med den inbyggda mikrofonen kan du enkelt ringa telefonsamtal och för alla som arbetar i en miljö med höga bullernivåer finns det en bullerreducerande bom-mikrofon som tillbehör, för att enkelt förbättra kvaliteten vid samtal.

Xstream har ett inbyggt uppladdningsbart Li-Ion-batteri som håller upp till 50 timmar. En USB-laddningskabel ingår och kan anslutas till en 5V USB-telefonadapter för att ladda, man kan också använda USB-uttaget i en dator eller bil för att ladda batteriet.

Med Hellberg Xstream skyddas din hörsel medan du håller dig motiverad på jobbet. Du kan arbeta i miljöer med buller, men fortfarande få arbetsro och en lyssningsupplevelse utöver det vanliga.

Klicka här för att se Hellbergs sortiment.