Välj en sida

Utanpåliggande dosor och kablar är tillbaka och välkomnas varmt i designsammanhang. Det har Schneider Electric uppmärksammat och nu två av sina mest populära apparatserier, Exxact och Renova, i utanpåliggande utförande.

Snyggt dragna kablar och utanpåliggande strömställare och dosor är något vi oftast förknippar med äldre hus och torp. Allt fler arkitekter och designintresserade återupptäcker nu fördelarna, både de praktiska och de estetiska. Nu kan du som elektriker erbjuda en snygg och enhetlig installation av vägguttag och strömställare oavsett om de är infällda eller utanpåliggande.

En ytterligare aspekt är att installationen blir smidigare och mer kostnadseffektiv med utanpåliggande dosor och kablar då installationen inte kräver infräsningar.

Exxact finns i två varianter: Exxact utanpåliggande är en modell i en modern avskalad design utan synlig ram och finns i vitt. Den andra varianten, Exxact utanpåliggande dosa, har ramen integrerad i kåpan och används tillsammans med Exxacts mer än 300 st befintliga funktioner.

Renova är en serie i klassisk retrostil som passar fint in i såväl äldre miljöer som i mer moderna hem där uttaget med sin runda form mjukar upp det strikta. Renova utanpåliggande går att få i vitt och svart med en blank centrumdel och en matt ram.

Se video om de nya utanpåliggande apparatserierna här!

Mer information om apparatserierna:

Exxact Utanpåliggande
1-, 2- och 4-vägsuttag, strömställare, kopplingsdosor och tillbehör.

Exxact Utanpåliggande dosor
Ramen är integrerad i kåpan
Två höjder på dosan, 33 och 47m
1-, 2-, 3- och 6-facks dosor samt sockeldosor

Renova Utanpåliggande dosor
1- och 2-vägsuttag, strömställare, kopplingsdosor och tillbehör.