Välj en sida

Nya fristående kyl/frys från Cylinda har en volym på hela 564 liter. Perfekt för dig som inte har plats för separat kyl och frys men samtidigt har större behov än standardskåp. Tack vare både färg och form är det också ett bra val för dig som tycker att en snygg kyl/frys också kan fungera som en inredningsdetalj.

 

Kyl med plats för 400 liter

Den stora kyldelen täcker de flesta behov. Glashyllorna är lätta att justera och du kan enkelt ställa in eller plocka ut kylvaror utan att behöva flytta runt innehållet. Kylen har en dual flow-teknik som ser till att kylan fördelas jämnt i hela kylskåpsdelen. I nedre delen finns två separata lådor på hjul, en för grönsaker och en för kött och fisk. Den senare har en så kallad nollzon vilket innebär att temperaturen i utrymmet håller sig kring noll och därför lämpar sig extra väl för vissa råvaror. Ovanför lådorna finns fuktighetsregulator som gör det enkelt att reglera fuktighetsnivån. Vid behov kan lådorna enkelt tas ut och ställas på en arbetsyta i köket.

Genomtänkta detaljer förenklar vardagen

Kyldelen har ledbelysning på tre sidor vilket gör att du får en bra överblick över innehållet i kylen. I dörren finns många hyllor som är flyttbara och de lämpar sig bra för förvaring av till exempel ett större antal förpackningar av mejeriprodukter.

Frysdel med ismaskin

Frysen har tre stora lådor, en manuell ismaskin och totalt plats för 164 liter frysvaror. Den larmar vid för höga temperaturer, är självavfrostande och har en lagringstid vid strömavbrott på 18 timmar. Infrysningskapaciteten är hela 10 kg/dygn.

Utvändiga mått

Skåpet har en bredd på 84 cm, djupet är 75 cm och höjden 186 cm. Dörren levereras högerhängd men går att vända till vänsterhängd. Med hjul baktill och en sladdlängd på 2,5 meter är den också lättplacerad. Färgen är antracit vilket smälter bra in i de flesta miljöer och med hjälp av kontrollpanelen på kylens framsida kan du alltid ha koll på skåpets temperaturinställning och vilken temperatur kyl respektive frys håller.

Energiklass A++.

Till webbshop –>