Välj en sida

Nedis SmartLife har ett brett utbud av produkter som gör det möjligt att styra det mesta i hemmet. Nedis® SmartLife kräver inga tekniska kunskaper eller ytterligare maskinvara. Den ansluts enkelt trådlöst till WiFi-anslutningen hemma – vilket gör den enkel att installera och använda. Appen (IOS och android) för smartphone eller surfplatta ger dig många alternativ för styrning och inställningar. Eftersom den är kompatibel med Amazon Alexa och Google Home kan du använda röststyrning.

Anslut, styr och kombinera

Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller om du vill automatisera hela hemmet kan Nedis hjälpa dig att förverkliga det genom en enda kraftfull app, dessutom läggs nya produkter och möjligheter till hela tiden.

Nedis® SmartLife-appen ger dig full kontroll över de smarta produkterna. Skapa scener för automatiserade funktioner eller kontrollera och styr varje smart produkt individuellt. Det spelar ingen roll var du befinner dig, om du har en internetanslutning kan du styra alla de installerade produkterna med din telefon. Glömde du att stänga av strykjärnet? Oroa dig inte, du kan stäng av det var du än befinner dig och känna dig säker igen.

Produkter för Säkerhet.

Till säkerhet

Produkter för styrning

Till styrning

Produkter för belysning

Till Belysning

Se hela utbudet