Välj en sida

Schneider Electric lanserar nu tre nya produkter för en komplett serie KNX Närvarodetektorer. Produkterna är utvecklade för att effektivt hantera och automatisera byggnaders belysning, värme, luftkonditionering och ventilation för bättre luftkvalitet, energieffektivitet och komfort. Faktum är att närvarodetektorer spelar en central roll i dagens byggnader. Vi erbjuder nu ett komplett sortiment för alla typer av lokaler.

För allmänna utrymmen, korridorer

17 397 94 – Närvarodetektor korridor, infällt IP20
17 397 97 – Närvarodetektor korridor, utanpåliggande IP54

KNX Närvarodetektor korridor
Korridor-detektorn kan installeras i entréer, långa korridorer, omklädningsrum och andra allmänna utrymmen då varje detektor täcker ett stort område. KNX Närvarodetektor korridor finns även med skyddsgaller och IP54-variant för skydd mot vatten. Det är en modulär detektor som gör det möjligt att först montera och ansluta den infällda elektronikdelen i en apparatdosa och vänta med att montera den yttre synliga delen, för att undvika smuts och repor under byggnationen.

För byggnader med höga tak

17 397 93 – Närvarodetektor hög höjd, infällt IP20
17 397 96 – Närvarodetektor hög höjd, utanpåliggande IP54

KNX Närvarodetektor hög höjd
Hög höjd-detektorn är avsedd för byggnader med höga tak som lager, bibliotek och idrottshallar. Den kan installeras med skyddsgaller för att förhindra skada vid slag och finns även i en IP54-variant för extra skydd mot vatten vid installation utomhus. Det är en modulär detektor som gör det möjligt att först montera och ansluta den infällda elektronikdelen i en apparatdosa och vänta med att montera den yttre synliga delen, för att undvika smuts och repor under byggnationen.

För exklusiva interiörer

17 397 95 – Närvarodetektor mini för infällt montage i undertak

KNX Närvarodetektor mini
Tack vare sin modesta konstruktion kan mini-detektorn installeras i undertak utan att störa byggnadens inredning och arkitektur vilket gör den perfekt för exempelvis museer, hotell och butiker. KNX Närvarodetektor mini är en allt-i-ett-produkt där varken apparatdosa eller verktyg behövs vid installation.

 

Tillbehör

17 397 98 – Skyddsgaller närvarodetektor
17 397 99 – Fjärrkontroll närvarodetektor

Läs mer i folder MK0429!