Välj en sida

– ”Digitalisering” är ju ett laddat begrepp som kan kännas svårt att få grepp om. Jag tycker det är smart av er börja smått. Det finns en uppsjö av produkter men för att ta en som sticker ut så tycker jag ni ska kolla in nya Tesys Island eller ”Ö” som den kallas på svenska marknaden, från Schneider.
Tesys Ö är en fritt konfigurerbar grupp av uppkopplade direktstartare (lasthanteringssystem) som förenklar vid konstruktion av maskiner samt minskar konstruktionstiden. Allt är digitaliserat och sätts på en DIN-skena. Man kan bla fjärrutläsa olika data vilket gör det möjligt att tex kunna planera service och underhåll i tid. Det går även att bestycka med I/O:s samt stödjer alla de största fältbussarna och styrsystem. Självklart finns också en konfigurator för att få ihop sin ”limpa”.  Läs gärna mer här!


Här svarar Elektroskandias Daniel Lundquist på vanligt förekommande frågor och ger er tips inom automationsområdet. Daniel har många års erfarenhet inom automation och jobbar som Teknisk Key Account Manager Automation.